The Followers

Friday, April 22, 2011

Tempahan : Cupcakes (Happy Birthday Nana & Udin)

Selamat petang Jumaat pulak..

Anda sukses hr ni??haha....amacam tayangan amal aku pg td?nampak sedap tak..kalo namanya udang galah ni,masak camna pun ttp sedap gak wooo..

Dalam kesabaran ngan karenah BB yg kejap ok kejap tak ok ni,geram pulak jadinya...agaknya BB celcom lg laju dari Digi ni kan..sgalanya brpunca dari pencurik kabel TM la.kalo la diorang tak curik kabel tu..dah lama aku berdezuppp guna streamyx.Dah xde keja laen,mencurikkkkk je.Cuba la try cooking n baking,ada gak pekdahnya.haha..*emo x tentu pasal

Takpe lah,jom mencuci mata jap....cupcakes lagi..

Ada huruf..

Ehh..ala2 big bird ada gak..
yg kanan tu bunga Kak Rosaliza,yg kiri tu bunga sis HaSue


close up...

Haaa..yang ni kebun bunga sis HaSue..

lagi..dan lagi...

Heheee..dah cuci mata dah kan..
Sebenarnya motif buat cupcakes ni utk tempahan dr Pn.Ayu ..*nama manja gituh!smpena bufday anaknya yg dikasihi...

Walaupun nampak simple,atau tak secantik yg org lain buat.....*mode : rendah diri.tp penat werhh buat nih.Topping ni pakai buttercream je spt yg direquest...Kalau topping pakai fondant,lagiiii rumit kot.

Prasan takkk,aku tak letak dlm cupcakes box yg ada lobang-lobang tuuu..Dah cariii,Tak ADA!!!terpaksa la pakai kotak kek & papannya sekali,sbb g kedai bakery cari cupcakes box tu dah habis stok ler pulak....lpas ni kena ambik stok banyak2 la tokeyyy....aku tengok kt kedai bakery tu semakin dibanjiri oleh warganegara Brunei.huhu...Hebat kau!laku kedai mu....huhu

Lagi satuu,kalo masuk kdai bakery nih aku x boleh lama2,mmg banyakkk yg aku nak beli nanti..Nak2 hujung bulan camni,kalo soping sampai x sedar diri,nayaaa...

Woraittt..free delivery dah dibuat,now nak rest pulak....

Senyum sokmo!

:)

10 comments:

Kak Rosaliza said...

Senyum2 kembang tgk munge akk ada kat situ....suke2x mekasih ryo

bestnya dah ada orang tempah lagi cupcakes dia

solo molo said...

wah...
pakar cupcakes ni...

Ryo Azhar Rahza said...

Kak Rosaliza : ekekekkee...tu la,akk x tau ryo kidanp sepasu bunga tu td.haha

akk nk tempah tak??hikkss

Ryo Azhar Rahza said...

solo molo : hahaha....x pakar pun.hahahaaa..TQ 4 visit

Biey said...

sodapnyer .. ahaha..

Jom terjah Entri baru !!
AWAS : Bahana Lagu Terbaru Lady Gaga !!

Eja GaNu said...

ermm yummy2!!!...pndai bt bisnes msti jutawan kn ahakss

Arol Mubin said...

Wah! Buat bisnes cupcake! Banyaklah duit masyukkk. :)

Entri terbaru : Segmen | Kalau Aku Ada Bakat Aku Nak Jadi ..... :)

Ryo Azhar Rahza said...

Biey : jap ag ryo g terjahh

Ryo Azhar Rahza said...

Eja GaNu : aminnn..moga2 menjadi jutawan kan.hahaha

Ryo Azhar Rahza said...

Arol Mubin : Hahaaa...lepas minyak keta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...