The Followers

Monday, April 11, 2011

Cubaan kedua Cheesetart lebih meriah!

Psttt..pstt..meh sini..meh sini..

Ok,ni ada kesempatan ni aku nak tunjuk cubaan kedua aku wat Cheesetart lagi....ni kira kesinambungan daripada cubaan pertama yg aku buat sebelum ni ha...Klik sini >Nak tengok

Tu cubaan pertama la gamaknya yer,kali ni much better than that!.lebih berperisa,bukan setakat perisa megi kari dan asam laksa.ahaks.

'Mengetart' ni la projek aku malam td..tup2,sis HaSue pun wat jugak rupanya...huhuuu....cam sama je instinc nak wat tart.huhu

Jom cuci mata jap..

Tengok tu..tengok tu..

Cantek!

Lulus tak kalo ambik order nih?

Bayangan dari ukiran2 sis HaSue.

Haha..sebelum nih wat blueberry & strawberry kan...tapi kali ni...Kiwi pun dah join ventured gak ngan projek 'ngetart'.Hahaha...

Masa buat nih pun agak ngantuk gak sebenarnya,sbb petang tuh bz siapkan tempahan last minit untuk Donut Durian (210 biji) .Nak melepak ngan kengkawan pun x sempat.haha...

Camna ler nak habiskan banyak2 nih kan??so,seperti biasa beramal la jawabnyer...bawak g opis..habis lah ia.Syukurr ...

Kepada kengkawan yg jeles nak merasa tapi cuma dapat cuci mata,meh ler cuba try ...Klik Sini

Resepi yang sama je ...yang penting ada OVEN.Opss..Cheq Anna harap x terasa ye..lalalala

"Anak nyonya mukanya cantek,
Bapa kekura pergi belayar.
Kalo nak cheesetart silakan ambek,
Epp..epp.hujung bulan sila byr"

Selamat mencuba! :)

4 comments:

mcm ni lah said...

perghhhh terbaik lah hasil tangan yang seni dan teliti,. dah boleh wat bakery dah ni,. bila nak jamu kawan2 mkn cheese tart ni?

Ryo Azhar Rahza said...

mcm ni lah : haha..ni pun cuba2 je,sama2 belajar yer. :)

HaSue said...

cun jer cubaan ke 2 nih..cubaan ke 3 kang mesti lg gempak...ngahaha..boleh dah amik order tuh.

Ryo Azhar Rahza said...

wakakaka.dah ader yg nk order werh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...