The Followers

Saturday, April 30, 2011

Siti Musliha kembali!

Haaaaa.....salam petang,,

Ini adalah siaran tertunda...

Maklum la,penat balik dr London attend royal wedding...Ntah apa2 je,last minit plak prince william nak aku wat cupcakes as a door gift diorang.tu laa...sape soh beliau x ushar blog aku ni awal-awal kan....(sah2 ler di soh buat last minit kan..mmg dia x kenal ler aku..haha)..

Pagi ni pulak x menyempat nak buat entry,aku g Bintulu...gi Bintulu tu lebih kurang g perak la kalo dr KL.ni pun baru je sampai umah ni.,

Sampai rumah je aku trus baca paper...ntah sape yg beli paper ni aku x tau.yang penting aku dah baca.ehehs..
Belek punya belek.....terjumpa keratan ni ha...


Siti Musliha la..

Aikkk..tertarik lak nak membacanya...
Sebelum ni aku siap carik lagu Hujan Air Mata nyanyian Siti ni...dapat donlod lak tuh.sebab aku suka dgr lagu tu..teringat zaman kecik2..

Tahun lepas tu aku terfikir apa cerita Siti Musliha ni sekarang....so,aku google je lah.
Bila google,kebanyakan info yang aku dapat semua kata "khabarnya dah meninggal"..so,aku percaya je lah sbb dulu mmg kesihatannya x brapa ok kan.Bila dah nampak foto terbarunya,masyaALLAH....berita sebelum ni salah rupanya,.MINTA MAAF ye...

Rupanya dia ada kat Selangor..mmg dah lama x dengar khabar nya...yang pasti beliau akan buat come back lg....ada show kat Melaka nanti...tahu takk.tahu tak??Sekaranng ni beliau dah berumur 28 Tahun!Haaa....alhamdulillah,panjang umur cik Siti...

Lagi satu,keluarganya berharap ada pihak yang boleh membantunya untuk menjalani pembedahan untuk kali ke -5.Masalahnya,dalam paper tu tak nyatakan camana nak membantu..sbb number akaun takda..Semoga beliau terus sukses dan tabah menjalani kehidupan..

Nak dgr lagu hujan airmata??Layan Youtube ni Hujan Air Mata.

:)

4 comments:

Kak Rosaliza said...

assalam ryo..oo ptt la akk ada selisih bahu kat sinuuu hehehhe..

ooo dh muda belia siti, ingat dulu kecik je dian, bila nyanyi tu sedih je dgr.

ni mesti dok gomoi2 zhariff ni

Ryo Azhar Rahza said...

Kak Rosaliza : haha..tu la pasal..dh 28 tahun tu..

haha..gomoi2 dak zhariff mesti tu..td dah...nanti nak lagi..hohoho

HaSue said...

erkk..aku x sangka umur siti musliha dah dewasa ye..aku ingat dier jauh muda dr aku la..pastu last ingatan aku mmg gambar2 masa dia menyanyi tu jer..jarang org siarkan perkembangan siti nih kan..tau2 dah 28 umur dier..alhamdulillah..smg dia terus bersemangat dan diberkati dunia akhirat..aminn..

err,mana newspapernya td bro..anto ke bilik sat..hehee

Ryo Azhar Rahza said...

ehh..ehh..jap aku carik yer newspaper tuh..mana aku letak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...