The Followers

Monday, April 18, 2011

Rindu baby Zhariff!

Tok..tok..tok..

Assalamualaikummm...*baeknyer aku ari ni..siap bg salam lg kan..

Perasan tak,aku lom update blog lg kan...siyess!dari pg aku tahan nafsu yg berkobar-kobar nak online...sampai pukul 3 petang je aku mampu.hahaha

Pg td aku mmg berazam tak mo online,sbb nak fokus kerja aku dulu..tetttt!akhirnya keja aku siap,sebab tu leh berlegar2 kat fb dan belog nih....mana belog yg sempat aku jenguk,aku sergahhh je terus...

Entri ni special sikit..heheh..tengok ni..tengok ni

TARAAAAA!!

Baby Zharifff!

Sempena kepulangan sis HaSue sekeluarga ke Miri hari tu,sempat la jugak aku beramah mesra ngan dak zhariff nih...

Siyesss!comel dak nih cam uncle nya jugak *ehh,perlu ke ayat ujung tuh...
Geram lak aku....x puas nih nak maen2 ngan dia...
Rinduunyer kat bebudak nih weyyh...

Ni gelak sebab si kakaknya duk agah beliau di tgh2 pasaraya

Haaaa..sis HaSue,bila lagi korang nak balik sini hah!singkat sgt masa nak jumpa korang & bebudak tuh...


Jambunyerr baby zhariff bila naek stroller pink kan...heeee

Seronok aku dukung & agah dak zhariff nih...hahahaha....nanti bila balik sini lg mesti dak zhariff nih dah reti bawak keta babahnyer kan..erkk!melampau tuu..

Last saturday,aku sempat g bakery shop ngan sis HaSue...Ahhh sudah,bila dua beradik nih masuk sana..mmg rambang mata ler...nak itu..nak ini....mcm2 idea timbul bila tengok brg2 tuh...thanks yer sis sempat luangkan masa gi bakery shop...haha.Jumaat ni public holiday weyh...tak balik keee??

Ok..try ushar pic bawah ni pulak..

Ole2 :Daun sup ..

Haha..sis HaSue x balik dengan tangan kosong selain dari 4 org askar beliau...ni ha,siap bawak lg daun sup hasil di kebun kecilnya tu...tidak ketinggalan buah tomato yang besor2 tuh...kalau aku buat Blended Tomatoes Cake boleh tak??

Wallahhh!

Sekian update utk kali ni..

Selamat mencuba!

:)

8 comments:

solo molo said...

geramnye tengok baby Zhariff...

Eja GaNu said...

tomeyy nyee so ciuttt

Kak Rosaliza said...

emmm dak zharifff mmg geram je tgk kalo gelak2 gitu...tomey je

HaSue said...

huwahh..nyempat jugak ko amik gamba dak kecik nih smlm ye..hihi..ni mesti masa aku belek2 ehehem dan ehehemm kan..pastu ehehem tu pun peluk2 lutut aku nak ikut balik..ekeke..

wehh..mmg x puas ati meronda kat KST aritu kan..aiyoh kalo sehari duk sana pun x puas ati nk belek2 kan!haha..
jumaat ni cuti ka ha?x balik la bro..bbh ada plan nak mancing..tskk2..tp leh la aku plan nak baking2 kan..haha..

anyway..tq! papercups ko belikn tuh mmg cumel..hihi

Ryo Azhar Rahza said...

solo molo : haaa,,comel kan..comel kan

Ryo Azhar Rahza said...

Eja GaNu : haaa..sebab tu ler aku geramm nengokk

Ryo Azhar Rahza said...

Kak Rosaliza : tau takper..bab dia gelak2 tu yg x leh tahan nak picit pp nyer.hahahaa

Ryo Azhar Rahza said...

Sis HaSue : hahaaaa..masa ni ko duk cari eheemmm ehemm yang beramai2 duk sangkut paut kat kaki ko nih...haha..

Papper cup tu ko pakai ler..aku nak nengok.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...