The Followers

Saturday, April 2, 2011

Jommm main air!

Selamat pagii..salam hari sabtu :)

Dah bangun ke belum nih ?*sah2 ler korang dah bangun kalo terbaca entri nih kan...

Kalo belum bangun, meh senyummmmmm dulu!*paksa nih

Pagi ni mmg tdo nyenyak je ala2 baby dlm iklan johnson&johnson.*cehhhh!
Tapi aku x bleh nak 'ngandor' lama2(istilah bahasa sarawak - melanjutkan tido)
Tetttttttttt!Berderet je alarm clock duk kejutkan aku..*lupa nak setting balik b4 tdo mlm td.Biasanya alarm tu ler yg kejutkan aku pagi2...Kalo dah 'terkejut' nih aku susah sket nak sambung tdo balik kcuali kalo hujan membasahi bumi.....

Tapi kan...tapi...selain dari alarm clock dari henpon tuh,ada 'asistant' yg kejutkan aku pagi2,kalau aku x bangun ikut masa....

Siapa dia???jeng3...akan aku bongkarkan secara eksklusif melalui satu entri khas berkenaan si dia ...Tugas korang,remind kan aku balik andai aku terlupa yerr..mungkin aku kena masukkan pic nya sekali...Itu pun kalo dia ada masa nak pose2 nih...org nya pemalu.

Ok ok..dah dah..kang terbatuk plak dia.Ermm..pagi nih aku nak g basuh keta dulu,then teruskan 'projek baking membaking'.Mana taknya...kompius lak aku nengok keta hitam aku nih kadang mcm silver,kadang mcm gold pulak...berdebuu!!!Atau korang nak join skali tolong basuhkan??Ekekekeke..

Cuci keta : Jom main air!

Apa aktiviti korang hujung2 minggu ni?

4 comments:

solo molo said...

dah lama tak basuh kete sendiri...
sambil basuh, sambil maen air...
last2 satu badan kuyup...



jom teka yang mana satu solomolo ? > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/teka-yang-mana-satu.html

HaSue said...

'orang'nya pemalu?kakaka..adoii..terbyg aku jap..montok je kan..muehehe

aktiviti ujung mggu nih adalah merayap ke sibu..haha

Ryo Azhar Rahza said...

solo molo : mcm lebey kurang je kan suka je men air smbil cuci keta.kakakak

Ryo Azhar Rahza said...

sis HaSue : wahaaaa..jaohh perjalanan korang merayap ke bandar angsa tuh ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...