The Followers

Saturday, April 9, 2011

Errr..Nak rajin ke nak malas?

Gud morning!haaa..awal korang bangun ye?
Skodeng menda pagi2 nih?dh bfast dah ke??..

Aku???(still on the bed)...

Entri pepagi nih x tayang menu lg...ingatkan nak g pasar awal..ada benda nak beli skt...tp..errrr,hujan ler pulak kat luar tuh..sbb tu la dlm kepala nih duk pikir...Nak Rajin kee...nak Malas ke??

Wahahah....,tau tak..tau tak..smalam aku sempat g satu kedai coldstorage.Ternampak la pulak udang yang melambai2 sakan ke arah aku...Tngok harga, mak aiiiiii.....murahnya! Rm13.90 sekilo..aku ambik.

Dah tu,nampak jiran si udang ni pulak...sotong harga RM6.90 sekilo..lagilah murah!!!(biasa aku dpt harga sotong Rm14 skilo.)..aku ambik jugak*teruja ler aku dpt harga tu sbb udang n sotong tuh fresh

Bangun2 je terus nak share entri pasal harga udang kan..tahu knapa?sbab malam td mimpi g mancing udang galah la...pasal hajat x kesampaian ler nih nak mancing since aritu.. :(

Oklah!dah tau nak pilih mana..

Aku pilih RAJIN!so,nantikan hasilnya ....

:)

2 comments:

HaSue said...

mana peginya hasilnya nih..aku tunggu kejadian udang n sotong ko tuh..huahua..murah yer...tu frozen kan..mana ada freshh<-x puas ati..haha

Ryo Azhar Rahza said...

HaSue : werhh..werhh..tu fresh ler.kalo x camna dia leh lambai2 kat aku...dah tu masa aku nak beli tu,dia siap packing luggage n masuk sendiri dlm plastic.....kan ke fresh tu.idup lg **terlebih imaginasi nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...