The Followers

Friday, April 1, 2011

AF9 ...ada lagii

Wahahaha..

Korang tau ke menda AF nih??Akademi Fantasia..Mmg propa ler kalo korang x tau.Dulu pernah gak aku layan AF2 dan AF7 .AF selainnya aku x brapa nak layan ler...cuma AF8 tahun lepas pun tengok suam2 sbb nak tgok c Daus,member sama study dulu.

Pelajar AF9

Mlm esok, 2 April (Sabtu).bermula lah tirai Akademi Fantasia untuk musim terakhir nih kononya...Musim ke-9.

Dan aku..dan aku...baru je perasan pasal AF9 ni bila terklik kat salah satu blog len.(lupa dah blog tuh)

Korang kenal ke muka-muka pelajar baru ni??Mane lah tau anak korang ke,anak sedara korang ke,kawan korang ke,tunang kepada kawan korang ke,gf/bf korang ke,kawan kepada gf/bf korang ke,anak jiran korang ke,anak kepada opismate korang ke,geng2 fesbuk/twitter korang ke..pendek kata,diorang kenal korang ke?**Lama2 gini leh bengkok leher aku.-mana tak,tiap kali tanda koma tuh,kepala ikut teleng ke kiri da kekanan..(cerrr bygkan..)

Apapun..wish gud luck & all the best ler kat diorang.:)
Susah sangat..korang klik ler kat SINI.Atau klik je kat gambar atas tuh..hahaa

**Aku bukan wakil astro untuk menyiarkan iklan tidak berbayar ini..

Ok dah dah..layan cekodok aku balik..dah sejuk tu.


:)

4 comments:

HaSue said...

agak2 ko tengok x af kali nih bro?hehe

ladyzamea said...

x perasan pulak dh ader AF 9...
huhuhu.....

Ryo Azhar Rahza said...

HaSue : ntah..x tahu ler...hr tu aku terbaca lak Brita Harian,dak2 AF9 nih gediksssssss....*bergosip lak aku kan

Ryo Azhar Rahza said...

ladyzamea : ryo pun baru perasan gak..raja lawak dah habes pun baru tau.hahahah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...