The Followers

Tuesday, April 5, 2011

Ada yang terasa laa...

Salam..morning kengkawan!

Apa khabar hari nih?mood aku ni rasa cam kena tarik oleh bantal je pagi ni..hujannn je..sejukk je..nyaman je...*cakap je rasa malas nak g keja kan...

Smalam kat Fb,aku post status kiranya nak perli sorang kawan aku...
kenapa aku wat camtu??sbb aku perasan dia ni nak mula nak sombong serta lupa diri.Haha....Itu antara aku dan dia lah kan...

Tapi..selain respon di FB tu,aku terima banyakk pulak sms dari kengkawan yg dah lama duk diam.Aikkk,ramai pulak yg terasa dan mintak sorry.Haha...

Bukan apa,bila kawan ambik berat...kena lah hargai sikit..Setiap sms yg dikirim tu pasti menunggu balasan...kalo aku dpt sms pun,sedaya upaya nak reply balik.Kalo kredit habis,siap mintak advance dr *118# tuh...semata2 nak reply sms dr kengkawan.

Ko dah senang sekarang...ko sombong la puas2.Tapi kalo ko jatuh nanti,jgn carik aku balik.. Haha.Kata org, KARMA..apa ko buat kat org,satu hari ko akan dapat rasa balasan sendiri...Kalau aku x buat,mungkin org lain buat kat ko.Ingat tuh...

Thanks a lot

:)

4 comments:

Ady said...

FB memanglah buat org salah paham..sbb org baca tak nmpk ko punye nada lenggok badan hehe..

*dah cam nyah plak siap lenggok2 badan auuuuu

InGkLate said...

Garang la abam ryo nih...hahaha

Ryo Azhar Rahza said...

Ady ..xyah nk lenggok2...*mode tegas nih.wakakaka

Ryo Azhar Rahza said...

InGkLate .. aummmmmmm.mengaum nih.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...