The Followers

Tuesday, May 10, 2011

Tempahan: Happy Birthday Eisya

Selamat pagi..
rasanya masih pagi lagi ni walaupun jap lagi dah nak tengahari kan..
Jimat dan senang kira, korang terima je lah ucapan selamat pagi aku ni...

Ehhmm..sempat gak g tengok award yang aku bagi ari tu,Alhamdulillah,ada jugak yang gantung walaupun ada gak yang 'terpaksa'..yelaa,award aku tu frame guna papan lapis je....kalo guna kayu Jati baru elr org berebut nak ambik.. (mode: merendah diri)

Tengok kat shoutmix td ada tempahan cupcakes dari sis Sihzmah. Maaf lah yer lambat respon lak pepeagi nih sebab ada beberapa tugas rasmi yang perlu diselesaikan..(berbelog ni kira tugas rasmi ke-2 la kan..) hahaa..

Bila baca je pasal cupcakes nih,baru teringat ada satu tempahan hari tu belum diupload kat sini haa...jom saksikan tayangan amal 2 minit.


"Happy Birthday Eisya 4 Tahun"

Topping: Ganache & Buttercream

Haaaa...ni untuk 25 pieces nyer cake.Setiap satu cup tu letak satu huruf.Nak deco terlampau tak boleh la sebab ruang pun x cukup..kalau semak sangat cupcake tu,tak cantik jugak...hehe...

Yang ni cake perisa coklat,topping nya pulak letak ganache yang ditaburi oleh cecoklat rice..Then barulah dideco dengan ayat-ayat cinta daripada buttercream...
Menurut Puan Jan yang menempah ni,sepatutnya ada 25 biji cupcakes,tapi bila dah sampai rumah....huruf-huruf tu jadi tak cukup la pulak sebab anaknya dah makan cake tu dalam keta masa ondaway balik ke rumah...ngeee....

Apapun,thank you yer Puan Jan atas tempahan anda...

:)

2 comments:

Kak Rosaliza said...

Assalam Ryo..murah rezeki dapat lagi tempahan tu..dpt duit lebih heheh...ehhh akk dh gantung award tu..suka sangat, cute lak tu

Ryo Azhar Rahza said...

Salam akk,haha..terima kasih ye akk gantung award tuh.kikiki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...