The Followers

Tuesday, May 17, 2011

Tempahan : Cupcakes lagi...

Salam petang semua...
Selamat bercuti hari wesak diucapkan..
hari ni petang sikit baru masuk gelanggang kan..maap ler,pepagi lagi dah g family day pulak..nak online tru BB,xde coverage la pulak ditepi pantai yang indah...air jernih giler...seronot la family day gini memasing bawak family.ahakkks..

Oklah,ni merajinkan diri online jap takut banyak sangat himpunan arkib yang belum terpublish.haha..

Petang ni biar kita santai2 sket,tonton tayangan amal je k..
Ni nak tunjuk cupcakes lagi....kali ni tempahan dari Puan Sihzmah..beliau ni wife kepada cekgu Mohtar.dah dah,aku citer pepanjang pun korang x kenal gak...hehe.Apapun,terima kasih di atas tempahan ni.

Layan je..

so colourful...

Pink karerrr?

Ada yang senyum,ada yang blur..

Muka monster bermata ni macam familiar je kan...ekekeke...buttercream warna kuning tuh aku letak flavour durian.huhu...

Setakat ni kek yang aku baut vanilla/coklat je..mungkin lepas ni muncul jugak strawberry ke,kopi ke,cili api ke...ayoo.

Selamat mencuba!

:)

6 comments:

lina_pg said...

wah..dashyat ni dapat tempahan cupcakes..akak sendiri tak pernah wat cuppies lagik..malulah kat ryo

Ryo Azhar Rahza said...

@lina_pg
heheee...ala kak,ni pun baru2 je..order dari kenalan rapat je...

Kak Rosaliza said...

assalam ryo..murah rezeki..dapat tempahan lagi..mmg kalerpul nmpk

Ryo Azhar Rahza said...

@Kak Rosaliza
alhamdulillah kak...:)

sizhmah said...

salam...cupcake mu itu sudah habis d makan..hehehe..TQVM...anak2 suke...tambah2 lagi berwarna warni..nanti aku tayang kat blok aksi anak2 aku mkn lom sampai rumah lagi...baru ambil dpn umah dah open...dah..hehehe..ape2 pun TQ..

Ryo Azhar Rahza said...

@sizhmah
baguslah anak2 suka..hehe...
terima kasih yer..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...