The Followers

Thursday, May 19, 2011

Tempahan : Cupcakes Hari Guru

Salam pagii..

Apa khabar anda hari ni??dah bangun sepenuhnya atau maseh mamai lagi nih?haaa..
Dah sarapan ke belum??jom g sarapan sesama...rasa nak makan maggie goreng je pagi ni.haha...dapur korang ada yang spesel ke hari ni?kalo ada,,hantar2 ler kemari yer.....

Alhamdullillah,hari tu ada tempahan cuppies lagi..kali ni tempahan dari Puan Salmah,Tq bebanyak.Beliau order cuppies ni buat jadikan hadiah hari guru dari anak2nya kepada cecekgu diorang..ngeee...ni nak share lg nih..harap korang tak jemu lah menonton tayangan amal aku ni yer....

Layan jap,











Cuppies ni perisa coklat,kat atas tu pun disadur ngan coklat....pastu barulah deco2 guna buttercream sket.munger2 kecik,dahtu tulis nenama cecekgu tuh spt yg direquest..Simple je kan...

Terima kasih di atas tempahan ye..

The End..

:)

4 comments:

Cheq Ana said...

deco cupcake anda comot..sila perbaikinya ok...keep it up..wahhh cam juri pulak..hehe

Ryo Azhar Rahza said...

@Cheq Ana
tunggu aku buat full time ye

Kak Rosaliza said...

fuhhh..fuhhh..fuhhhh...fuyoooooo belum sempat akk tiup angin kerajinan lagi dah rajin ni ...

akk mengerti perasaan Ryo..rajin masak tapi tak sempat nak n3, mcm akk bukan tak msk2, n3 tu yg kurang kerajinan kan kan kan...

mmg akk tabik springgg toing!toin! ngan ryo ni, memang rajin yg amat, suka akk tgk, mmg rajin memasak, juga update blog.... wa caya sama lu ryo

Akk bawa balik cup cake yang nama liza tu ya...dh abis pun akk mkn kekek

Ryo Azhar Rahza said...

@Kak Rosaliza
tu diaaa..bila akk dah cakap wawa lu lu nih..terus aku terlupa jap acuan roti jala tuh.hahaha....

patut la x cukup 1 cuppies tu..akk dh amik ye.kikiki...mujur xda nama c anna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...