The Followers

Tuesday, February 7, 2012

Udang Galah lagi ...

Assalamualaikum..

Salam Maulidur Rasul buat semua ya..terlambat 2 hari nak wish..baru balik semalam...Alhamdulillah, selamat pergi dan selamat kembali nampaknya....Selamat hari Thaipusam juga bagi penganut agama hindu...Aktiviti jenjalan hujung minggu ke Kuala Lumpur baru2 ni, pengisian simple je.gi karaoke,movie dan makan2 di food republic PV tu!Alamakk..haha..

Sambil tu ingatkan nak join geng2 club keta untuk family day kat Desa waterpark.. tapi disebabkan aku sampai jam 2 pagi...rasa malas pulak disamping x nak ganggu kengkawan yg sibuk prepare untuk family day tu.So, ambik keputusan check-in hotel & tido...Tengahari baru bangkit,gi karaoke ...puass hati.Malam nya pulak, melepak kat pavillion sampai tengah malam, gi nonton midnite movie - Chronicle... Siyes, citer tu tak best langsung!Pening ada la...Sekali sekali buang2 masa bersantai kan...erm.

Oklah,cukup situ je la story ringkas.Jommm nengok menu nak ditayang ni.

Udang galah lagi ...

Hasil memancing setengah hari ...

Baru-baru ni musim memancing udang galah kembali lagi....lama rasanya nak tunggu weekend.. Haha..sekadar suka2, kadang tu hasil lumayan, kekadang tu kurang la...lumrah lah kan.Bergantung pada kualiti air sungai juga kan...

Klik sini
untuk resepi .

Selamat mencuba...

2 comments:

Mat Gebu said...

Maaf lah yea tak berapa nak nampak itu udang's..jadi no comment...erkk terkomen sudahhh... ^__^

Ryo Azhar said...

@Mat Gebu
amboii pcm, buat2 x nampak pulak ye..kena sepit udang baru taw..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...