The Followers

Sunday, July 24, 2011

GA Blog Ryo Bermula...


STICKY NOTE

Salam...helow..helow!

Wahh!!pejam celik dan celik tak pejam-pejam,sampai jugak akhirnya follower yang ke 200, dannn...dah lebih dah pun!....hehe...jangan marah k.yelah,konon sebelum ni berangan nak buat contest,GA,kuiz,sukaneka & whatever bila follower dah cecah 200.Alhamdulillah,terlebih jugak akhirnya..

Haaa..jeng.jeng.jeng.....buat GA je lah!




Syarat mudah:
  1. Mesti ada blog,senang la Ryo nak jenguk2 bawak buah tangan ke blog korang
  2. Copy and Paste banner 'start' kat atas,buat entri bertajuk GIVEAWAY BLOG RYO,link ke laman blog hijau ni.
  3. Taip sedikit kisah pendek yang kreatif bermula dengan ayat 'Saya toleh kanan,sambil membawa sebungkus nasi lemak.Kemudian.....'(sekurang-kurangnya 100 patah perkataan.)
  4. Tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger lain dan pastikan mereka tahu.
  5. Tarikh tutup DILANJUTKAN lagi sehingga :24/7/2011
  6. Jangan lupa tinggalkan link penyertaan anda di bawah ini


Hadiahnyer..
P/s : 2 mini tembikar dari 'Sarawak Handicraft' sebagai hadiah,disediakan untuk GA pertama ini.Jeng3.

Enjoyy..TQ


Updated!Mereka yang dah JOIN..Jom baca kisah mereka...

1.
Irra Hady
2.Cheq Anna
3.Sekeping Roti Secawan Kopi
4.HaSue
5.Mas
6.Tun Telani

7.Kha

15 comments:

izahdaut said...

hahahhaa.. akak nak gelak sat tang toleh kanan tu.. adeh ko ni ryooo... kena kraetif nak buat karangan neh..

HaSue said...

ahahah...tak boleh blah punya GA..harus masa otak jiwang kot baru leh tulis karangan nih.wehhh..apsal tarikh tutup lekas bebeno...paling2 nak mikir tu mau 7 hari 7 mlm baru ada idea.haha..wat smpai 15hb laa bro..at least 10 hari kan kan..

izahh..aku nak tiru karangan ko ye..cikgu kate kalo mintak izin xpe

Ryo Azhar Rahza said...

@izahdaut
ekekek..saje je aku bagi task yang gempak sket..leh gak jadi bahan aku bila boring memandu.haha

Ryo Azhar Rahza said...

@HaSue
eh..ye ke.dah extend sikit dah...b4 aku g kursus tu.kang kalo aku dh g kursus.malas lak aku nak ngapdet.haha

Kak Rosaliza said...

akk ni bab2 karagan mmg fail la ryo...

NadiRah said...

ala..nk karang yg x reti nih.....huhu

Eichikatsu said...

Mantap ryokkkkkk! Kasi singgah & komen kt site Eichi. Boleh join x GA ni? hehe

ady said...

aku join hahhaa

http://irrahady.blogspot.com/2011/07/giveaway-blog-ryo.html

Kak Rosaliza said...

tgk hadiah nak je heheh..tapi tak pandai la nak karang cerita . kalo akk join akk gtau ya

HaSue said...

Dah Join:
http://sue-hasue.blogspot.com/2011/07/giveaway-blog-ryo-jom-join-contest-lak.html

Cheq Ana said...

ana pn ter join gak laa..

http://kamisyuweet.blogspot.com/2011/07/giveaway-blog-ryo-bermula.html

Mas said...

ryo..kak mas dah join contest kau ni.....he..he..

http://mas-dapurmas.blogspot.com/2011/07/giveaway-blog-ryo-jom-join-contest.html

tun_telani said...

adehh.. seharian mengarang kene penangan kak hasue ngan kak mas.. haha...

http://qurrataaayun.blogspot.com/2011/07/giveaway-blog-ryo-jom-join-contest.html

kha said...

ryo..sila baca karangan akak yang merapu ntah apa2 ..pahtu bagi markah penuh tau..haha..

http://kha_mytaste.blogspot.com/.../giveaway-blog-ryo-jom-join-contest-lak.html

Ryo Azhar Rahza said...

Terima kasih semua sebab join....tarikh tutup dilanjutkan lagi sehingga ryo tamat berkursus.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...