The Followers

Friday, July 8, 2011

Coret carut!Nak raya dah aku...?

Salam Jumaat...petang ni baru bersiaran.

Sedikit gangguan kerana virus M seakan2 ingin kembali menyerang...camne nak atasi nih.
Bercerita sikit tentang hari ini,tiada menu yang ingin dipaparkan terlebih dahulu sebab belum paste lagi gegambar itu.Biarkan ia duk diam dalam memory card dulu k.

Mengenakan baju melayu hari ini menyebabkan timbul perasaan nak beraya dan makan2 free tetiba.Mementang la bula ramadhan dah ready nak ambik syif nya tak lama lagi kan...aku tengok si bulan ramadhan dah siap2 gosok baju nak gi kerja.Ehhhh!lelebih lak imaginasi..
Tak sabar nak tengok para GMM buat tayangan amal juadah berbuka puasa.Tak kurang juga yang sibuk wat katalog dan tenyeh sample biskut raya kan.Ahaks.

Para peniaga pun sekarang ni sibuk merancang strategi dan mendapatkan borang tapak berniaga di bazaar2 ramadhan...Aku pun ada pengalaman gak berniaga di bulan ramdhan ni.Memang masyukkk dan menyeronokkan.Amboiih..sibuk nak raya pulak mcm nak skip ramadhan je bunyiknyer.Tak elok tau..kena ada azam dah ni untuk tingkatkan prestasi amalan di bulan ramadhan...Perbelanjaan jugak kena difokuskan sekali.betol tak..

Ermm..insyaAllah malam nanti aku update lagi yer...lepas keja ni nak g berfoya sket nonton movie bersama kengkawan.ngeee..

:)

2 comments:

fiq. said...

yeyay!bestnye dah nak puasa, tapi asal ryo , dengar bunyi mcm malas jep.ahahaha

izfanora said...

dah ganti puasa belum.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...