The Followers

Wednesday, June 8, 2011

Tengok movie jom!

Chakk!

Aku dapat msg dari member..ajak tengok movie katanya...
Tapi aku keja ni...camna tuh?

Cer korang suggest movie apa yang best dan tengah hot skang ni?

X-Men First Class tu macam menarik...

KL Gangster pulak jiwa aku ke nak nonton?huuu..

Cer senaraikan je movie best untuk aku ye..kalo yang tak brapa nak best tu tak yah la...penat je korang menaip nanti ha..

Thanks

2 comments:

Cik Jari Tembam said...

tunggu je transformers 3 kluar tak lama lagi :)

Ryo Azhar Rahza said...

@Cik Jari Tembam
haa..tu pun waiting list gak tu...tapi yang adae nih pon belum tertonton lagi ha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...