The Followers

Tuesday, June 14, 2011

Tak packing lagi nih!

Wow!!! apa yang belum packing lagi?nak kemana??..huuu

Yeahhh!akhirnya cuti aku dah lulus..then boleh la aku teruskan trip seterusnya...Flight dari miri ke KL malam ni,tapi aku langsung tak packing apa-apa lagi..hoyeahhhh!Esok nya pulak dari Kl ke destinasi yang laen pulak...wallaweyy...

Sementelah tuan belog ni gi holiday,mungkin belog ni kekurangan entri la minggu ni yek...tapi kalo keajaiban berlaku..mungkin jugak tuan belog ni update dari sana je ya...emmm..Pulau Nami,tunggu saya!!!!!!!!

Jeling2 sket pada bilangan follower....dah 191 ... nampaknya kena ada 9 orang lagi sebelum contest bermula...

Thanks for all..

3 comments:

ketabahan hati wan ! said...

selamat bercuti bro ! ^^

Kak Rosaliza said...

semoga perjalan lancar ke destinasi seterusnya ryo...jauh cuti tu. kat ne pulau nami tu ryo

syrupmasin said...

TC :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...