The Followers

Thursday, June 16, 2011

Salam dari Korea ..


Salam..An-nyung-ha se yo!!

hai..helo helo...salam dari Republic of Korea dari Ryo...
wahahaha..saje je nak gempak kan...sempat jugak menjenguk belog hijau nih...

Aku sekarang berada di Korea,jenjalan ngan member..so,bukak je google..teruja sket bila nampak tulisan korea pada button 'sign in'.hehe...
Semalam gossip panas,ada lak pikir aku gi honeymoon ke korea kan..nakal ye hakak2 GMM.Wahahaha..InsyaAllah,kalau dah ada jodoh bertandang nanti,akan difikirkan negara ni menjadi lokasi honeymoon.Sebab,lanscape dia sangat cantekk!!!!Banyak poko-pokok hijau yang buat aku geram...i love natures..

Kat sini sekarang musim panas,tapi..panas yang lite2 je.Kalau ikutkan,negara kita Malaysia jauh lebih panas ye...angin bertiup kan sini pun rasa nyaman je...Negara ni terkandung dalam negara yang mengalami 4 musim.So,kalau nak main salji...pergi la dalam bulan Disember ke bulan Februari...Tapi kan,musim salji a.k.a musim sejuk ni susah sket kalau nak jenjalan...Dah tu pulak, most of interest places tu ditutup.

Oklah,sekarang ni bersiap nak wat nightwalk pulak...naik train yang sangat zassssssssssss! lajunya kalau nak dibandingkan ngan train kita di Malaysia.Ahaks...IsyaAllah,nanti aku akan uploadkan gegamba kemudian ye..

Kamsahamnida!!*maknanya terima kasih.

:)

13 comments:

Mizz D O L L Y said...

Wahhh! Dolly nak ole-ole :D

Kak Rosaliza said...

RYO ...akk nak kirim Junsu 2pm heheheh..anak akk ni minat sangat kat dia heheh.. selamat bercuti ya ryo. Kat rumah akk google crome langsung takleh buka tadi, mozilla pun sama...rupanya mmg ada masalah huhu

syrupmasin said...

buah tangan 1 :D

izahdaut said...

Hakak mana la yg nakal tu yee.. Ye la bujang2 ni la nak jenjalan pun. Kalau ada aank manjat lutut je nanti, nak bjalan pun hangin.. Slamat berjalan2 ye.. Ole2 jangan lupee

Ady said...

selamat bercuti ryo..

HaSue said...

ko dah siap peking kan ke ole2 utk kitorg..yg gosip2kan tu ko bg pelempang je udah..ahahak..

ni apsal cakap korea ni?ieee..rimas tau tak,rimas!!(jeles la ayat lainnya)

Ryo Azhar Rahza said...

@Mizz D O L L Y
woww..dolly nak ole2 ye

Ryo Azhar Rahza said...

@Kak Rosaliza
akakkk..camner nih..x kenal pun diorang tu sbb semua mata cepet2 cam zhariff..hehehe

Ryo Azhar Rahza said...

@syrupmasin
ayoo...tangan ni belum berbuah2 lagi la syrup.hehe..

Ryo Azhar Rahza said...

@izahdaut
ekekee..hakak2 sumer mmg nakals..ala kak,kalo anak panjat2,senang sket bawak naik flight.x takut cicir.hehehe

Ryo Azhar Rahza said...

@Ady
abam irra..tq.hehe

Ryo Azhar Rahza said...

@HaSue
ekekee..sis,aku ni dah balik baru la sempat nak jenguk2.pasal ole2 tu la yang aku lupa.*lalalala

Noriz said...

lama dah sonyap yo...betul2 makan angin tu :)
take care... enjoy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...