The Followers

Wednesday, June 8, 2011

Perodua MyVi Baru lagii!!

Ponnn..ponn...

Ke tepi..ke tepi, mintak excuse sket.kereta baru nak lalu.

Lorr..korang baru tau ker syarikat automobil Perodua dah keluarkan satu lagi model kereta MyVi dengan warna yang sangat cool!Ker,korang tak tau lagi ni??

Err,sebenarnya aku pun baru tau since abg aku tagged nama aku kat gamba yang di tepekkan dalam laman FB.Kalau tak silap aku model ni dikenali dengan kod D54T.Warna purple lak tuh...ofcoz ramai yang suka warna yang santai gini kan,lelebih lagi awek2 cun yang bakal dikenyitkan mata oleh aku ha..opss.

Cer tengok pic keta nih...

Perodua MyVi Baru 2011

Antara yang menarik ialah fungsi auto flip side mirror nya...tett!tekan je button,dah berlipat2 ler side mirror tu..tak la risau kena gesel ngan mat rempit kat traffic light kan.
Nasib baekkk myvi ni kaler purple..kalo keluar kaler biru..alamakkkkk!!!Aku rasa,terus sis HaSue aku pecut bawak cik abg dia gi showroom perodua.huuu

Yesszaa,,x kesah la apa komen korang tentang keta ni...aku nak tanya,korang dah beli keta sendiri?Ngee...kalo kekorang ni owner keta Persona Elegance,meh la join aku dan kengkawan @ PPEOC .Woww!promot club yaww!

Chaosss!

4 comments:

farahin nasir said...

assalamualaikum..

xmo! nak myvi lama jugakkkk!

Ryo Azhar Rahza said...

@farahin nasir
wslm..wah wah...ni mesti owner myvii model lama nih yer.hehe..xpe xpe..

izahdaut said...

spesel edisen ke?
i like pepel..lawo laa...
tengah cari 2nd car nak antar anak ke skul ni... ntah ler kete apa..ok ke kete ni?dengan swift mana best?

Ryo Azhar Rahza said...

@izahdaut
hah!dah terlanjur minat purple tu,apa lagii..rembat je sebijik..tak le aku susah2 nak sediakan hadiah kelisa tuk contest nnti kan.ahaks

kalo compare ngan swift,mesti la swift lg best sbb import car tu..tapi rasanya kalo ikut saiz,lebih kurang je...myvii ni ok sgt kalo jadi second car ha..dah tu lak sparepart senang nak carik kalo perlu.kann....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...