The Followers

Monday, June 13, 2011

Hazama menang AF9!

Wowwww!dah tengah malam yer..

Baru lepas tertonton AF!Pemenang AF musim ke 9 dan terakhir pun dah diumumkan.Hazama menang seperti yang dijangka...Lena naib juara, Fina tempat ketiga dan Azri tempat ke4...tapi aku langsung x minat saper2 pun.

Dah tu,tersentak kejap bila Datuk Ramli MS serta pengkritik menegur perlakuan Azri yang duduk atas piano semasa membuat persembahan.Aku pun baru tau,rupanya tindakan itu tidak sopan dan amat sensitif di kalangan pemuzik.yaww...

Bagi aku la,AF musim ke 2 yang paling best...yang seterusnya tu lite2 je.
Yelahh,masa tu aku pun skola lagi..jiwa bebudak..ngadap je tv.Pepagi sok datang kat skolah,sebok citer pasal AF.Sekarang ni memang lebih mengutamakan bebenda yang berfaedah.Edaran zaman la katakan...umur pun makin meningkat,x lama lagi dah x leh rambut pacak2 dah.Apepun,tahniah wat semua pemenang ye.

Malam ni,menu hari ni pun tak terupload lagi.insyaAllah esok lah ye.nak wat entri berjadual pun cam x larat dah...nak ZzZzZzz rasanya.Esok lak nak keja dah...fuhh...

Sebelum tidor,meh layan sket minuman kultur..tayangan amal.



Gambar kat atas ni memang takda kaitan ngan AF pn.Jangan korang carik muka Hazama atau Paknil di celah2 tu ye...saje je.Ni la minuman n makanan sampingan..tapi seriously aku suka..baik untuk penghadaman...Wow..iklan kesihatan ler pulak kan.

Ok,selimut dah panggil nak balut aku...Aku tido dulu,korang pun kena tido.


p/s : Kejutkan aku esok pagi boleh??? kul 5.45 am.

Thanks yawww....

10 comments:

syrupmasin said...

awal gile bangun?? haha..af1 lah best..huhu

Ryo Azhar Rahza said...

@syrupmasin
ehemmm..awal ke tuh..kat sini kul 6 dahnak terang wo.huhu

Eja GaNu said...

hahaha kita pkul 6 bawu bgun...^_^

syrupmasin said...

ohh ye ke..haha..adoii..bagus2 bgun awal2 :D

blog-tips-kurus said...

pandai masak budak ni, bagus! Bagus!
*AF2 - best!

Ryo Azhar Rahza said...

@Eja GaNu
woww...hahaa..bangun awal gi exercise..baru rasa segar..*tp tetap ngantuk.ahaha

Ryo Azhar Rahza said...

@syrupmasin
bangun awal minum sirap.tapi xmo sirap masin.nanti darah tinggi.camna tuh?

Ryo Azhar Rahza said...

@blog-tips-kurus
jom kita masak2..nanti makan2.kalo takut gemuk takpe..u kan ada...leh bg tips

syrupmasin said...

haha..ta denye darah tinggi..tido ta cukop pon bole darah tinggi..jadi jgn bgun awal :D

Ryo Azhar Rahza said...

@syrupmasin
eh ye ke..ok la nak tido balik..hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...