The Followers

Friday, June 10, 2011

Contest Laman Blog Ryo?eh..ada ke....

~ENTRI MELEKAT!

Haaaa....
Gempak je tajuk entri kali ni..


Ni sesi berangan ler nih...
Belog ni ada contest??Hadiah jam tangan licorn?syampu rejoice?gegula kapas?err...
Aku ada target,kalo follower dah cecah lebih 200,nak jugak rasanya buat contest..(sehingga entri ini ditulis,follower baru 175 )..Sekali sekala contest tu pulak ditawarkan hadiah.Walaupun tak seberapa plus hadiah yang biasa-biasa aja,mungkin ia boleh mewujudkan situasi 'win-win'.ehh,ye ke?

Ni pun kira survey yang tak rasmi je..pendapat korang macamana pulak?Ok tak kalo blog Ryo yang serba hijau nih anjurkan contest???Atau..korang nak aku duk dapur tuh 'menguking' serta wat cuppies je??heee....yelaaa,kata nak blog ni verstile la katakan...

Jom korang komen sket!boleh ke tak boleh?ada tak yang nak join kalo aku buat?keh2..

Wat sementara waktu nie,resepi2 masih menunggu lagi..gegamba mereka pun masih duk elok dalam memory card.hahaa....tau kenapa??simple je jawapannya... M...M.....dan M...

**Halamakk..dak opismate blakang aku ni duk ulang2 lagu Aisheteru ni dah brapa kali ntah..sampai aku dah nak hapal dah lagu ni.haduyaii..


Chaoo!

12 comments:

solomolo said...

setuju !!!~

izahdaut said...

buat jee.. jgn ko buat syarat penyertaan bagi yang beranak pada tahun 2011 satu sudahh.. hahaha.. marah mek mukah..

contest pun slah satu menjemput ramai yg dtg blog. buat la hadiah kereta kelisa ke kan.. kikiki..eh membantu tak pendapat akak ni? membantu khaannnn

Ryo Azhar Rahza said...

@solomolo
solo molo mesti join ye!

Ryo Azhar Rahza said...

@izahdaut
wakakaka...lawak lak..kalo sis haSue join penyertaan beranak 2011 tu,tekezut lak aku nanti mana zhariff sorok adik dia.ehehehe

pendapat mmg membantu,tp tang kereta kelisa tu yg best.aku baru je cadang nak pecah tabung beli keta fairlady utk pemenang contest nnti.hahaa

alaa kak.,kalo ko pemenangnye nnti,cukup le hadiah lawatan 2 kali sehari blogwalking ye.ekekee

HaSue said...

ko nak wat kontes jgn lupa jadikan aku hakimnya yer..senang aku nak berat sebelah...kalo izahdaut tu join kompom aku x menangkan beliau..ngahahaa...
sila laa buat..x pyh tunggu 200 polowers pung takpe..kang next2 lagi ko wat lagik..cerah sket aku nak menangggg..ngeee

Ryo Azhar Rahza said...

@HaSue
hahaha..susah ler nak tarik balik contest ni kalo izahdaut nak join,sebab sebelah kaki dia dah naik atas kereta kelisa tu ha...huuuu huuu...

cer ko ajak dia buat meringue jap...huuu

leyzajamil said...

saya pon tgh usha nak buat GA @ contest ni tp tak de rezeki nak buat lagi..
apakata kita kongsi idea buat GA sama2 nak tak?

izahdaut said...

ni anak beranak pak tahir ngumpat aku.. nampak sangat contest berat sebelah.. aku tak setuju.. bantahan yang ariff!!

Ryo Azhar Rahza said...

@leyzajamil
woww/..mcm menarik tuh.ahaks

Ryo Azhar Rahza said...

@izahdaut
Bantahan ditolak!! pasal yang ariff pun nak join contest jugek

ady said...

buat je..ada masa i follow je. tapi gambar2 makanan tu mmg lagi best hehe

Ryo Azhar Rahza said...

@ady
thanks..nanti leh r join sesambil ngular ye.ahaks...gegamba mknan tu mmg kena ada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...