The Followers

Wednesday, June 29, 2011

Air freshner..

Salam hari Rabu (skip entry hari selasa taw)

Ni nak bawak entri simple ni....tadi CC tanya pasal airfreshner kat office ni.
Sebelum ni pakai wangian APPLE,tapi..tiap kali self-timer spray kan menda tu..sakit kepala aku menghidunya...mencocok-cocok je rasanya hingga ke dalam kalbuu..

So,aku nak tanya kat kekorang ni...apa wangian yang best untuk pejabat ye..aku nak wangian dalam flight MAS tu boleh tak?huuu...

Kalau strawbery,kang terasa jambu lak duk dalam opis ni lama-lama.Wakakaka..

Ok dah...jom sambung keja..banyak menda nak key in ni.

3 comments:

sihzmah huzaimah said...

kan sekarang dah kua bau pandan, pon best gak..bau lime pon ok gak, or lavender...rasa tenang jak buat keja...:)

Ryo Azhar Rahza said...

@sihzmah huzaimah
err..ada ke bau pandan?..mungkin bau limau lebih best kan..

tun_telani said...

kat umah guna 'fresh n lite'.. dgr nama pun tau laa bau dia mmg segarrr je.. kompom x de sakit2 hidung..
owh.. salam kenal, tq drop by dapur tun.. tun follow ye.. adik kak sue, kn =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...