The Followers

Monday, May 9, 2011

Hai Gadis Cantek pemakai shawl merah jambu!

Semalam,

Lepas aku g baking muffin tuh....aku jenjalan r g shopping mall carik bebarang keperluan sket..masa nak naek escalator tuh aku ternampak kelibat seorang yang sangat cantek!Lebih cantek dari lisa surihani taw...mata aku pun teragak-agak nak berkelip ke tak.member aku pun borak sorang2 je jadiknya...

Adeh,camna nih..canteknya dia,muka flawless je dengan secalit makeup yg simple..(Barang2 yang aku dah beli tu pun jadik terasa ringan je kejap)Memang natural beauty la..yang bestnya tu..dia pakai "shawl' yang jadi kegilaan gegadis feeling cantek zaman sekarang.Mata comel,comel dan comel..Hoho..Speechless.lol.

Oh gadis santek,siapakah kaw??Kalo ko baca entri ni..jom kenalan..ahaks...semalam aku pakai baju hitam pastu bulu mata terjatuh melekat kat pipi....kalo ko perasan,aku ler tuh...Hahahaha..
(Mode : luahan perasaan walaupun diriku mungkin tak layak untuk org cantek...hahaha)

Maaf yer,entri ni hanya selingan....sekadar mencuri tulang sekejap ..

Pssst: Diam2 suda..kang sis HaSue tau habis laa...hihihi

Ok dah..

:)

9 comments:

Eichikatsu said...

Caya la ryok!!! :)

Eichikatsu said...

Mai tgk ni ryo :)
Topup free!

HaSue said...

hahahaaaa...kekeekeke.....aku x abes lg gelak golek2 nehhh...kakaka..

hadoii..sian laa kwn ko tuh ckp sorg2 kn...ada ala2 iklan echanteur tak situasi tuh smlm?kekeke

Merah said...

lor..apesal ko xg tegur..kan dah melepas...huhu....

Ryo Azhar Rahza said...

@Eichikatsu
woww..ada topup free ler pulak ke eichik

Ryo Azhar Rahza said...

@HaSue
mau nyer takk kan..kalo terlanggar bahu kan best..pastu time kutip2 barang tu tersentuh lak jejari nih ha...lg la dramatic

Ryo Azhar Rahza said...

@Merah
lorr merah...x sempat ler merah,aku speechless menengok nya.lalalala

Cheq Ana said...

klu terserempak lagi la kan..ko wat la aksi dramatik tuu

Ryo Azhar Rahza said...

@Cheq Ana
kikikiki...kalo ada aksi dramatik camtuh kompom sis HaSue aku bergegas balik kg nak bina pelamin tuk aku tuh.lalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...