The Followers

Thursday, September 26, 2013

Panas!! Video Isteri Mat Yo Mohon Maaf?

Peminat bolasepak Malaysia digemparkan dengan kes isteri Mat Yo yang bersikap kurang ajar terhadap seorang pengawal keselamatan kan.

Ape perasaan korang tengok video permohonan maaf ni?Boleh terima tak?

Sumber:YouTube

Hilang stress bekerja kejap.

Tapi, pendapat peribadi aku tentang kes yang sebenar lah kan..memang isteri Mat Yo sangat kurang ajar.Bukan sikit, tapi banyak!

Boleh dijadikan pengajaran kepada semua, kerana pulut santan binasa kerana mulut badan binasa.Kan tak pasal-pasal kena sumpah seranah gara-gara perangai sendiri.Silap-silap, si suaminya pun boleh hilang peminat.Itu pun kalo ada lah kan..hikhik.

Hormatilah orang tua.Aku fully respect pakcik guard tu...dia menjalankan tugas dengan baik dan masih mampu bersabar dengan karenah insan malang itu.Go Pakcik Go!

:)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...