The Followers

Sunday, February 6, 2011

henpon masuk air .... :(

Hayoo..ni lain kisah plak.
Petang smalam aku g mancing ngan abg aku.Ingat nak try test la mancing2 udang galah ni..Aku bawak henpon,taruk dalam plastik.simpan dlm bot.dalam bot ada air sikit.Aku lak x sedar ikatan plastik td longgar..tup2 tgok air masuk dan henpon pun berenang2 manja dalam plastik tu.*mula nak konfius gak itu ikan ke...tapi aku x jadi nk konfius.Sekali Nokia E72 dan Nokia 6020 aku rupanya!cepat2 aku bukak battery nya.

Balik rumah,keringkan guna hair dryer.tanam dalam beras pun sudah.
Pagi esoknya, aku try test tengok leh hidup ke x phone tu.Hidup mmg hidup,tp mcm dah mental2 pulak.Dah tu,pasang music,takde bunyik!Aku ketuk-ketuk ramadhan,..baru ada sound.hahahahahaha hampehh.Lagi satu, bila ko kol aku atau aku kol ko..kena loudspeaker.kalo x,mmg x dgr pun..

Nasib baik ada henpon2 spare yg lain,selain yg aku beli 2 weeks b4,Sony Erricson Xperia X10.

.: white color is mine... :.

:)

4 comments:

HaSue said...

weh..testing..aphal komen aku td ilang aa

HaSue said...

part ko sngka hp tuh ikan napa ko tak siang n goreng jer terus..hahahak

ryo azhar rahza said...

Hahaha..aku ingat nak rebus je trus...huhuhu

Ryo Azhar Rahza said...

huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...