The Followers

Thursday, July 4, 2013

Sebenarnya aku bukan siapa-siapa....

Salam Khamis,

Lewat sikit masuk entri.Ambik masa lunch hour jap tadi...
Rasa kekok pulak hari ni....Tengok cincin, ada.Tengok jam tangan, ada jugak.Cuba hidu badan sendiri (ehh, camne tu cuba bayangkan ye)Ok, memang pakai perfume seperti biasa.Hmmm...ape yer yang buat aku kekok?

Bangun kejap, nak ambik file kat rak tepi.Lorrrr.alamak, alamak..aku terlupa pakai belt!Tali pinggang la...hahaha.Nasib baik hari ni Khamis, pakai batik.So tak nampak lah kan.Jangan ada yang selak dah la...memang rasa tak lengkap kalau takde belt ni.Rimas, maklum laa badan sixpack!Haha... (Ini menidakkan kenyataan kalau tak pakai belt, seluar terlondeh ye!)

Dan ini pulak aku print screen ptg semalam...........Errrrr......diam-diam ada stalker.Motipppp???
Pastu tetiba teringan komen mesra dari pcm tempoh hari.Pak Cik Matttttttttttttt!!!!!! (sinsing lengan)

Keywords bikin gelak..
Haaaa...hari tu ada komen dari sifu Mat pasal tunang2 ni...mungkin dari situ la bermula pencarian itu melalui google.Kalau cari pun tak jumpa dik, aku bukan siapa-siapa.Ko ingat aku retisss?Taip-taip terus keluar gamba??Sentapp!

Aku sendiri nak carik calon guna cik gugel pun tak jumpa.Bila dah jumpa yang berkenan, diambil orang lak...lagi sentap! Hahahaha..Ok abaikan.

Terima kasih lah kepada pcm, tak pasal-pasal ada stalker nak carik siapa tunang aku.Err..

Sebenarnya saya masih single... *kbye!

Salam hormat!

10 comments:

HaSue said...

Aku baca jelah entri ko bro..maklom la,gamba x kuar..pape pun ko nak btunang jgn lupa mintak approve kakak ko yg anggun nih dulu tau.agak2 x cukup manis senyuman beliau terus aku rijek.muehehe

Mat Gebu said...

Hahaha...kan, lagi pun Hasue pakar perancang keluarga bagi menambah penduduk Malaysia katanya...

Sury Abil said...

Google jak ney tuk ada kluar..hhahha...x retis pun ada juak kuar tenet bah..:-D

Rozuan Ismail said...

amboi bro. dah ada khabar angin nak bertunang ni.haha

Cida de' Nuanza said...

mmg tersengih2 kalo baca apa yg diorg cari dlm blog kita...

rahel said...

Ish ish isssss....

Ryo Azhar said...

@HaSue

Haaaa..bace je lah ye.ko tak tau gamba tu tayang cookware serba biru.hak3

Ryo Azhar said...

@Mat Gebu
Amboi pcm statement kemaen..kemana tumpahnya kuah kalo tak ke nasik.hehe

Ryo Azhar said...

@Sury Abil
Hehe..

Ryo Azhar said...

@Rozuan Ismail

Hahaha...khabar angin sgt kan bro.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...