The Followers

Friday, February 3, 2012

Masa untuk terbang ..... lagi

Assalamualaikum ..

Salam Jumaat buat semua..maaf lambat bersiaran..
Semalam x sempat nak baking.....agak penat sket.Lepas settle beberapa urusan .. balik la rumah then urus diri.Ingatkan nak online lama sket...tetiba mata berat lalu tetido.Haha..

Hari ni...keja hampir settle dah, submit and prepare buat keja yg seterusnya.....lalalala.Tapi lepas ni mungkin x online dulu la kan.Aku nak fly kejap....destinasinya KL.Beli tiket ari tu sebab weekend ni ada family day rakan2 club kereta kat Desa Waterpark...aku tak sure pegi sana ke tak..mungkin jugak menghala ke utara atau ke selatan.Silap2,lepak central je la gi karoks kat redbox.Hihi.

Airasia ..

Pegi naek Airasia, balik nanti naek MAS....Adil kan?Haha.Sedang berfikir jugak apa aktiviti nak buat kat sana nanti...kalo bawak keta leh jugak aku merempit ke banglo2 geng masak2 kan!!!haha...Nampak gayanya cuti hujung minggu ni x leh nak gi memancing udang galah lah ye..InsyAllah aku akan balik ke Miri hari Isnin....

Ramai yang tanya, bila nak buat international trip lagi???Hahaha..gelak jap,nampaknya belum ada rezeki lagi nak melancong....dalam negara pun x habis pegi lagi kan.Kalau rezeki lebih, tak salah kalo fly sana fly sini lagi kan.hehe...

Oklah!entri ni saja nak tambah destinasi ...walaupun trip2 sebelum ni tak upload pon!!!!haahahahahaha....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...