The Followers

Sunday, March 27, 2011

Promosi x berbayar & kunjungan delegasi GMM

Ding dong!

Ahah!baru kali ni berkesempatan nak masukkan entry baru,dari smalam aku nak post..sampai aku dah lupa apa aku nk tulis haaaa....Ini semua gara2 kelembapan broadband (alih2,BB jugak yg kena kann..)


1st of all, THANK U SO MUCH buat pengunjung2 baru...salam perkenalan buat korangg!!!Since korang dah jejak masuk dalam ni rajin2 la dtg lagi yekk....kalau entry lambat nak update,mungkin semua tu tidak dsengajakan sbb aku nih kira x tahan gak kalo sehari x ngadap alam maya nih.

THANK U SO MUCH jugak buat my sis HaSue yang buat entry khas untuk promo blog nih.Nasib baek la dia sendiri mention iklannya tak bebayor kan.TERKEJUT ler pulak bila tgok traffic sesak kejap, dan patut la aku rasa terapung-apung je waktu tido smalam...pastu semerbak je bau masakan dalam blog aku.Rupanya delegasi GMM (Geng Masak-Masak) dari blog my sis HaSue datang MENERJAHHHHH!

Aku buat2 pelik jap bila ada yg kata my Sis bikin promo untuk blog nih..sampai ke satu tahap tu aku terfikir adakah beliau mempromosikan blog aku melalui channel CNN,Bloomberg,Aljazeera..*Overrlah.
Apalagi..aku pun terus brlari tanpa menoleh kebelakang,menaiki tangga2 menuju ke blog beliau untuk meninjau situasi sebenar. (yelaaaa,blognya dh berada jauh tinggi.....blog aku masih terkapai2 dibawah)Mode:merendah diri

Tapi maaflah,waktu korang jenguk tuh tuan rumah pulak AWAY...tak dapat la nak hidangkan serdak2 cupcakes ari tuh.Ahaks...InsyaAllah,nanti aku akan buat kunjungan balas & sepah2kan mana yang perlu *larikkkk....

U follow me, i'll follow u back!

:)

2 comments:

HaSue said...

hehe..ko haruslah rajin blogging pasnih..jgn lupa update resepi ciskek yg sodap itu...

Ryo Azhar Rahza said...

huhu..ciskek yg sedap tu aku nk wt tayang sini,aku kena buat balik..tp roti tu xde stok lak kat kedai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...