The Followers

Thursday, March 17, 2011

Connecting The World to Sabah & Sarawak

Promosi Maswing!

Pagi td aku belek-belek Utusan Borneo,ternampak la satu promosi yang ditawarkan oleh Maswing,satu syarikat penerbangan anak syarikat Malaysia Airlines yang beroperasi di Sabah & Sarawak..

Excited melihat promo tersebut,aku pun bukak laman web http://maswings.com.my/ nih..Konon td nak jugak terbang ke Pulau Labuan untuk berjalan-jalan di hujung minggu..Tapi bila aku godek2 je cari pakej penerbangan pergi dan balik,yang murah semuanya SOLD OUT!Hampa hatiku..yg ada tuh pulak lebey kurang RM300 jugak pergi balik...x berbaloi lewr.

Mungkin terpaksa lupakan perancangan untuk pergi minggu nih....nak fikir rancangan lain pulak...Haduyai,nak g memancing si udang galah,air sungai pula yg x sesuwai.Masin!Udang galah pun x selera nak makan umpan...

Bila agaknya Firefly menghubungkan hub Miri pulakk???

2 comments:

ady said...

labuan tu aku dah abis pusing lahh..sampai ke umah api aku panjat hehe

Ryo Azhar Rahza said...

eheh,sarawak bila lg bro??hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...