The Followers

Tuesday, December 24, 2013

Walimatul Urus Ady Budika & Sunah Sakura

Assalamualaikum...
Dah lama tak berjumpa rindu rasa hati....Tetibah.Yela, dah lama tak wat entri, hampir lupa terus password masuk sini. Hari nak wat entri tertunggak.(Sebenarnya banyak lagi yang tertunggak).Ini moment yang penting, wajib buat entri.

Stret to the dot,12-15hb Disember lepas, dari hari Khamis - Ahad berkampung di Bintulu, Sarawak sempena majlis walimatulurus sahabat blogger paling rapat ngan aku, Ady Budika bersama isterinya yang juga blogger masak, Sunah Sakura. Pertama kali i menjejakkan kaki ke bumi kenyalang memang teruja dengan budaya di sana.Ok, ayat ni propa.Abaikan.

Tengok gambar.

Sekali lafaz, Ady Budika sah bergelar suami Sunah Sakura.
Ambik berkat bergambar ngan diorang...
Syukur Alhamdulillah, segalanya berjalan lancar..kedua pengantin nampak sangat berseri.Majlis bertambah meriah dengan kehadiran rakan FB,rakan zaman study, dan rakan2 blogger dari semenanjung, sabah, sarawak, brunei, indonesia dan australia kan.Selamat Pengantin Baru.

:)

7 comments:

aDisH.sHidA said...

nasib baik ingat semula kan password kalau tak xde la entry walimatul urus nie kan...

Irrahady said...

ingatkan aku tadi...teranjat boboy hehehe

Sunah Sakura said...

Ada ka dari australia? hahaha..kemahinnn...makseh ryo banyak tolong time majlis riya..moga Allah balas semuanya dengan lebih bait agik ntuk kitak..insya'Allah... :)

emmyline rotop said...

Azhar...ada resepi baru lg...mesti ko yg buat kek special time kwn ko kawin ni kan

Umi Qi said...

Selamat pengantin baru...berseri2

Slamet Fadli said...

very nice article..
kesehatanku.net

eqbalzack said...

TAHNIAH Ady...tak sempat nak join majlis sebab takde kat Malaysia masa tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...