The Followers

Tuesday, December 24, 2013

Walimatul Urus Ady Budika & Sunah Sakura

Assalamualaikum...
Dah lama tak berjumpa rindu rasa hati....Tetibah.Yela, dah lama tak wat entri, hampir lupa terus password masuk sini. Hari nak wat entri tertunggak.(Sebenarnya banyak lagi yang tertunggak).Ini moment yang penting, wajib buat entri.

Stret to the dot,12-15hb Disember lepas, dari hari Khamis - Ahad berkampung di Bintulu, Sarawak sempena majlis walimatulurus sahabat blogger paling rapat ngan aku, Ady Budika bersama isterinya yang juga blogger masak, Sunah Sakura. Pertama kali i menjejakkan kaki ke bumi kenyalang memang teruja dengan budaya di sana.Ok, ayat ni propa.Abaikan.

Tengok gambar.

Sekali lafaz, Ady Budika sah bergelar suami Sunah Sakura.
Ambik berkat bergambar ngan diorang...
Syukur Alhamdulillah, segalanya berjalan lancar..kedua pengantin nampak sangat berseri.Majlis bertambah meriah dengan kehadiran rakan FB,rakan zaman study, dan rakan2 blogger dari semenanjung, sabah, sarawak, brunei, indonesia dan australia kan.Selamat Pengantin Baru.

:)

9 comments:

aDisH.sHidA said...

nasib baik ingat semula kan password kalau tak xde la entry walimatul urus nie kan...

Irrahady said...

ingatkan aku tadi...teranjat boboy hehehe

Sunah Sakura said...

Ada ka dari australia? hahaha..kemahinnn...makseh ryo banyak tolong time majlis riya..moga Allah balas semuanya dengan lebih bait agik ntuk kitak..insya'Allah... :)

emmyline rotop said...

Azhar...ada resepi baru lg...mesti ko yg buat kek special time kwn ko kawin ni kan

Umi Qi said...

Selamat pengantin baru...berseri2

Slamet Fadli said...

very nice article..
kesehatanku.net

eqbalzack said...

TAHNIAH Ady...tak sempat nak join majlis sebab takde kat Malaysia masa tu. :)

juls julie said...


Pertama kali i menjejakkan kaki ke bumi kenyalang memang teruja dengan budaya di sana. <<< Assalam.. Aihh...bkn ktk org Swk juak ka..?

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...