The Followers

Wednesday, February 6, 2013

Blog kena hacked!

Assalamualaikum...

Grrrr....geram nih.
Baru je nak memanjakan blog hijau ni semula, tapi aku terkejut bila blog ni tidak ditemui (Blog not found katanya)...Walaupun blog biasa, tapi rasa sedih bila dia suruh 'create new blog' tau!
Alamakkkk!!Blog aku hilang ke??huhh....

Google detect ada cubaan penggodam sebelum ni ....

Siapa lah penyangak yang takde keja lain nak buat tu kan...
Sebelum ni ada gak Google remind aku,tapi ingatkan benda tu spam biasa.Rupanya bebetul ada yang cuba nak hack account.So, uols pun kena hati-memilih pasangan okeh!Ehh..

Alhamdulillah lepas, verify semula dan set password yang baru...blog hijau muncul semula.Harap-harap tak jadi lagi laaa...penat tau nak tukar password banyak kali.

Hurmm..... :( 

2 comments:

Mat Gebu said...

tuuu lahh...tinggalkan lama2 lagi, kan dah 'dia' merajuk...nasib baik dah ok...

Aminin said...

pengodam guna proxy luar negara..haha..
nasib baek lum dpt masuk lagi.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...