The Followers

Monday, August 6, 2012

Errr...Teruja jumpa Soo Wincci!

Assalamualaikum..

Salam sejahtera,
Malam ni nak jugak wat entri sebelum cerita jadi basi...haha....Saja nak tayang gambar interview ngan Soo Wincci, bekas ratu cantik dan salah seorang selebriti Masterchef tempohari.Terus terang, aku excited giler bila dapat jumpa si cantek ni ha.

Sabtu lalu, boss hantar SMS kat aku .... " Esok pukul 9.30 u interview Soo Wincci, penyanyi cina/bekas ratu cantik dan program masakan tv swasta."

Huwaaa!Biar betull??X disangka2 werh dapat jumpa Wincci sebab sebelum ni tengok gelagatnya dalam Masterchef tu je....lebih kurang 9.10 minit pagi, nampak la kelibatnya bersama pengurus masuk ke dalam waiting room...Aku pulak tgh on air.Dia lambai2, aku sempat lambai balik........excited! LOL... Aku pasang lagu dan gi dapatkan tetamu istimewa pagi tu. Introduce diri dan ajak masuk ke konti...


Baru senang nak borak sambil on air.Apa lagi.......keterujaan aku tu tetiba menyerlah bila aku cakap tahniah pasal pencapaian dalam masterchef dan nampaknya aku menjadi diri yang sebenar, berborak macam dah lama kenal! Hahaha... Agaknya kalau jumpa CMG aku leh control lagi kot ye!


Alhamdulillah, Soo Wincci amat menyenangkan... merendah diri dan suka berkongsi cerita.Off record,ofcoz la aku tanya pasal masterchef... pengalaman dia,kemahiran nya dalam menyediakan dessert dan juga food presentation yg cantek.

On record, tanya pasal perkembangan kerjaya ler.hehe.Hmm... siap cakap geram tgok dapur dan pantrinya..over kan aku!...Dia pun kata dapur dan pantri dalam masterchef memang best....Selain daripada itu, dia cerita jugak pengalaman memasak selama 45 minit dan keadaan sebenar dalam dapur tu.Slot interview selama 30 minit berselang 3 buah lagu tu tak cukup rasanya...
Kehadiran Soo Wincci datang ke Bandaraya Miri adalah untuk sesi bertemu peminat di Bintang Megamall selain daripada promosi single pertama lagu melayunya berjudul 'Terus Teranglah ' duet bersama Joe Flizzow.Terima kasih kepada Wincci , pengurus serta pihak Bintang Megamall atas kerjasama sepanjang interview bersama DJ Ryo di MIRIfm itu berlangsung.

Tambahan lagi, Wincci baru habis shooting katanya dan ada drama masterchef raya nanti...Syabas dan selamat maju jaya buat Wincci ye. >_<

Sekian.

6 comments:

Ummi said...

Waaaaaaaaa..pheeewwwiiiitttt!!! Dah sama2 nampak mcm retisss laaa Ryo...hehehe.. **Psttt...tanya pasal masterchef je ke yg off record tu, lain2 x tanya ke...kot ada vacancy..hehe

Norzie hany said...

Salam kenal Ryo.
Cantik betu soo wincci,suka tgk dia masa mcsm tempoh hari.

Ryo Azhar said...

@Ummi
Kak ummi......mana boleh tanya yg laen..kalo tnya pun x bleh publish sini..nanti mama rebit bgtau anak dia.hahaha

Ryo Azhar said...

@Norzie hany
salam kenal juga sis..... mmg cantekkk soo wincci ni.peramah lak tu....

Jamessehp said...

@ Norzie hany salam kenal juga sis..... mmg cantekkk soo wincci ni.peramah lak tu....

Anonymous said...

lawa . . .bernafsu tengok dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...