The Followers

Friday, December 9, 2011

Fly to KK & keta calarrr..

Salam Jumaat semua...

Kesian kat aku ha..malam2 gini baru nak update...tu pun selang beberapa hari kan.haha...wallaweyyy...semalam duk download n baca pekeliling SBPA...pening gak kepala...mcm2 ada.

Okeh,balik kepada tajuk....bulan lepas baru balik dari Kota Kinabalu Sabah..jeng3....hari Ahad ni pegi sabah lagi nampaknya...ada lawatan rasmi ke sebuah sekolah kat sana.Iyelah,nak buat penanda aras .. atleast bila kita jenguk sekolah lain,leh dapat idea baek untuk improve perfomance sekolah kita lak kan....penting bila ada perkongsian ilmu ni.hihi...gitulah gamaknya...sambil nyelam minum air,leh tengok pepulau yg cantik....lagipun aku memang suka Sabah dan dlm perancangan nak transfer bertugas ke sana....mungkin jugak nak carik calon org sana.opssssssss....mak aihhh statement!


Boarding pass .. i like..

Haa..tu kesah nak gi Sabah..yang kat bawah ni kisah sedey sket.Pagi semalam aku baru perasan ada calar pulak kat keta aku yg bernama Blackviper ni ha..calar lama x hilang lagi..ada lagi yg lain pulak....yang pastinya aku sendiri terkedu..Bila masa kena,sebab apa dan bagaimana...hahahaha.........haishhh..

Yang ni...dislike!!

Dan last sekali.....jeng3.nak jugak selitkan aktiviti ptime aku kan.2 malam berturut2 dah keja konti malam...lepas balik keja kul 5,terus pecut dalam 48km.hasil pecutan tu,sampai jugak dalam masa 30 minit ke RTM..mana tak rushing,on air kul start 6 PM kan.hahamalam ni bru leh rehat sket..nak baking??kemsalam je lah,mood tu korang lom tiup lg kat aku.hahaha..dan....skang ni ngengada bukak page DJ RYO kat FB sekadar nak suka2 je...Hihi.

Like2 je....

Sampai KK nanti misi aku antaranya nak g makan ikan bakar dan carik bahan best2 utk kuking!Hahaha....TQ kepada yg jenguk belog hijau ni ye...salam perkenalan buat kengkawan baru..yeayy!

Ok la..setakat ni dulu k...jaga diri

8 comments:

Lulu Caldina said...

lulu pun baru balik dari sabah :)

Ryo Azhar said...

wahh!!lulu bercuti ke kat sabah..

Mohd Khairi Khadzir said...

xprnh sampai Sabah ..ngeeeeee

HaSue said...

Baru malam td kitorg diskas nak gi sabah..tak tao laa bila.heh..
ngengada tul ko ek nak transfer ke sabah lak..huh.tp ok gak laa temankn adik kecik kite tuh kan.leh dia numpang umah ko kang.haha

keta ko calar sikit jer tuh..alang2 baik calarkn byk2,wat corak bunge matahari ke..atau buat hasil kerja mathematics.ahak

Jia said...

woittt...!! gi mana lagik tu haa? err, jom arr dtg cni...kira skali harung...eheee

HaSue, ko nak g Sabah eh? Langkah pulau ni dulu keh...;P

akubest501 said...

bestnye pi sabah......tak bestnya kete calar.....hehehe

CikNana said...

ryo..sy copy paste pict kek u dlm blog i..jgn mare ye..huhu..:)

Cheq Ana said...

cantik deco calar tu kan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...