The Followers

Friday, December 30, 2011

Entri hujung tahun ...

Assalamualaikum ..

Wahh!!gempak x tajuk entri kali ni....curik2 masa ni nak wat entri hujung tahun.
Bila dah lama x blog ni..segan lak kan.Tapi nak wat camana....ada benda lain yang kena buat pulak...InsyaAllah tahun baru 2012 nanti ada la sinar baru untuk menyerikan lagi belog hijau ni kan...

Happy New Year 2012!!!

Terima kasih buat pengunjung yang terus support belog aku.Selamat menyambut tahun baru 2012 kepada semua.....maaf andai ada kekasaran bahasa,tergurau serta tercurik makanan anda disini dan disana....ehehhe...next time kita masak sama2 lagi lah ye.Ada jugak yg PM tanya perkembangan..hik3....nampaknya sekarang ni aku bertapa lah kan....peralatan nak membaking pun berehat,cuma otak dan anggota badan je terus bekerja ..kan..

Selamat tahun baru!(tua mengejar kita...)

:)

8 comments:

chemay said...

happy new yearrr.
:)

Mat Gebu said...

sELAMAT TAHUN BARU RYO...TAHUN DEPAN MESTI ADA RESIPI HEBAT2 DARI JEJAKA SARAWAK....

AZLITA AZIZ said...

selamat tahun baru Ryo..

anymz said...

dah tahun baru dah ni ryo..mana entri terbarunya nih..ke kes ko sama je dgn mek mukah tu ryo?...hehe
kecik ati akak ni ryo..dah tutup buku dah GA akak tu baru lah ko dtg menjenguk ya...huhu

happy new year ryo..

Ryo Azhar said...

@chemay
tq...hehe..

Ryo Azhar said...

@Mat Gebu
hahaha..tQ CMG.. maaf la dah CNY bru reply kan.keji tak?hehehhee

Ryo Azhar said...

@AZLITA AZIZ tq kak azlita ... :)

Ryo Azhar said...

@anymz hahahah..ka animmmmmmmm...jgn la merajuk..jom buat GA untuk yo sorang nak??hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...