The Followers

Friday, September 23, 2011

Kena Saman!

Salam jumaat semua.

Apa khabar ye?harap moga korang sihat la hari ni.kalo ada yang baru sembuh tu,alhamdulillah.
sempena hari haru jumaat ni kurang pula mood nak menaip,update blog.
Bukan apa ye,sibuk nak menyiapkan SKT/LNPT.Kalau yang kerja gomen tu tau la menda SKT tu kan...kira siapkan rekod prestasi keja la jugak tuh kot.hihi.

Wokeh..tengok pic bawah ni dulu,

saman parking!

Yeszaaaa!!keta aku kena saman,...lagi.
Aiseyy..macam dah biasa pulak kena saman ni kan.Sebenarnya kena saman pihak majlis bandaraya sebab tak letak kupon parking semalam...ni kira kali ke -3 aku kena la dalam tahun ni...Bayar 10 hengget!

Kekadang aku sengaja la tak letak kupon parking sebab urusan kejap je,tapi pegawai parking tu cam leh hidu je keta yang takde kupon kan.Tak sampai 5 minit pun,dah ada spotcheck!Bergantung pada nasib kita hari tu jugak la..Kekadang tu,selamat la sebab tak kena.Tapi sepandai2 itik bertelur,ada masanya keguguran jugak.tak gitu?

:)

2 comments:

Eyda said...

itik...............gugur...erk!!!

Dah...dah...p bayar saman p...10 hengget pun lau kena 10 kali, 100 tuhhhhh......

Ryo Azhar Rahza said...

@Eyda

Eyhh.itik xde gugur2 ke eyda??ahaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...