The Followers

Tuesday, August 16, 2011

Alamak!lagu raya??

Wallawey........

Dah 16 Ramdhan dah kan..(amboih,nampak cam menghitung hari je aku..segan.)

Hari ni macam biasa,kerja..sambil dengar radio online.Bukak satu channel,lagu raya....bukak chanel satu lagi....Arrr.lagu raya jugak.

Ye tak ye...dua minggu lagi nak raya kan...tip tap2 tip tap2 ketuk calculator nak kira bajet kunun.....okeh,dapat bajet sekian sekian.Harap boleh pakai la bajet raya taun ni..

Baju raya pulak entah apa khabar nya.siap ke tak siap...nak beli,serik!
Tapi macam nak carik jugak untuk spare.Haha..Songkok?Tahun ni nak songkok lebih tinggi...nampak cantik!Yeay!

Yang penting...nak tadah tangan mintak duet raya kat korang boleh tak??haha..

Hmm,balik kepada dengar lagu raya,sebak wo.Tahun ni aku duty kat rtm di pagi raya....tak sempat nak balik kampung beraya bersama keluarga la nampaknya...
(sebenarnya,kampung aku cuma 5 minit je dari opis ni ha...lalalaa)

Salam nak raya untuk semua!


6 comments:

irrahady said...

bestnye ryo ko duty kat rtm..ade jumpe artis tak

Mr.Baiz said...

hehehe..kalau sedih ryo..ko nyanyilah same2...

mamaNoriz said...

ceh, baru nak sedih kat dia sbb kena betugas pagi raya tapi rupanya umah dekat je dgn keje...huhu

uat suspen jek...hihi

sronok dgr lagu raya kan...

Ryo Azhar Rahza said...

@irrahady
ada jumpa artis kat cover cd diorang jek.haha

Ryo Azhar Rahza said...

@Mr.Baiz
baiz!hihi...kalo nyanyi sesama leh hidang rasa sedey ye?hehe....nak try gak!wallaweyy

Ryo Azhar Rahza said...

@mamaNoriz
alaa.saja bagi suspen ler kak.hihi...tp rasanya ryo x jadi duty raya pertama..mungkin raya kedua.boleh la makan puas2.ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...