The Followers

Wednesday, March 2, 2011

Travel lagiii??

Jom travel lagi..
Selepas Jakarta,Hong Kong & Singapura....Ho Chi Minh City pula!Yeayyy...sebenarnya aku sendiri blom ada gambaran penuh lg ttg HCMC.Balik dari travel nanti aku upload la pic & story mory about my experiences.**wahhh.

Kisahnya,tiket Myy-KUL & KUL-Saigon (return) dah lama sgt membelinya...sampai aku sendiri x jumpa tiket tuh lg...cari dlm emel pun dh x jumpa.hahahaha..Mujur laa ada kawan yg bertugas d Airasia,aku mintak tolong beliau untuk trace tiket..Jumpa!!!Masalahnya,KUL-Myy takde pulak????
ehehs,aku blom beli tiket balik rumah lg rupanya....apa lg,smalam aku bertarung dgn keadaan line internet yg sgt lembabs untuk beli tiket balik tuh!nasib baek successful............
Cuti rehat pun diluluskan!!Baru laa ada mood sket.....

Now kat opis lg *kantoi ngularr....pasni bedezap dezup siap2 terus g airport..naek flight kul 7.5pm Fuh!

2 comments:

HaSue said...

aku tunggu FM je laa..huhu..kalo ade FM kaler biru ko rembat skali yek..muekeke

Ryo Azhar Rahza said...

hahaaa....FM aku dah beli dah..wajib beli tu utk ko..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...