The Followers

Thursday, March 31, 2011

TQ followers & viewers

Selamat tengahariii!!!

Sempat make up sikit je blog aku nih..perasan tak?perasan tak??skang ni aku letak followers kat atas....Taraaaa..baru la nampak wajah2 penyeri blog aku nih..(korang ler)

Thank you to all my followers...

Dan...terima kasih jugak kat yang menjadi silent reader..yang duk jenguk2 kejap..serta yang menumpang lalu....

Bagi yang tinggalkan komen dalam post mahupun dlm chat box...aku sgt menghargainyaa....sdaya upaya aku akan jejak korang balik... :)

#Sesi masak-masak mggu ni agak kurang pulak,sbb penat.petang lak membadmintonkan diri...haha

Ni nak survey sket...

BLOG AKU NI DAH CUN KE BELOM ???
*apa kau rasa....

*Respon la apa yg patut....

7 comments:

Kak Rosaliza said...

jauh akk dtg ni, nk amik mekasih hehhe..dh comel lote dh blog ni,

Ryo said...

Kak Rosaliza : ryo lebey suka simple jekk :)

Zaliedana said...

Ryo,a"ah betoi ckp kak liza,dah encem mcm tuannya dah pong..Ijou jer mata memandang..

solo molo said...

rasa tengang tengok blog nie...
suke tengok pokok yang hijau tue...


entry terbaru >
http://solomolo.blogspot.com/2011/03/pakcik-pukul-berapa-sekarang.html

Ryo said...

Zaliedana : hahaa.TQ so much..tu ler pasal..make it simpl bru tenang sket kan. :)

Ryo said...

solo molo : Nak terapi untuk tenangkan diri..masuk ler sini selalu.wakakaka

Si GaJus!!! said...

t tmbh pucuk gajus eh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...